Barbecue huren

Barbecue huren

Wat is er fijner dan op een lekkere zomeravond in de buitenlucht dineren met vrienden of familie? Tijdens een gezellige barbecueavond kunt u heerlijk lang genieten en lekker eten. Zorgt u voor het eten en een gezellige sfeer, dan zorgen wij voor de barbecue. Bij ons kunt u namelijk een barbecue huren, dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. De barbecues zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en geschikt voor grote groepen. Wat wilt u nog meer?
In Nederland zijn de avonden dat u verzekerd bent van lekker weer beperkt. Ons land telt slechts 30 zonnige, warme dagen per jaar. Op het weer kunnen we dan ook vaker niet dan wel vertrouwen. Dus als het dan een keer lekker weer is, moeten we daar optimaal van genieten. Half Nederland haalt de barbecue weer van zolder om eens lekker met vrienden of familie in de tuin aan te schuiven voor een lekkere maaltijd. Maar niet iedereen heeft zelf een barbecue. Veel mensen vinden het zonde om te investeren in een goede barbecue, omdat de barbecue slechts een aantal keer per jaar gebruikt kan worden. Bovendien kost een kwalitatief goede barbecue toch al snel een hoop geld. Daarom kunt u bij ons een barbecue huren. De kosten zijn laag, waardoor het relatief gezien goedkoper is om die paar keer in de zomer een barbecue te huren. Ook bij feesten en partijen kunt u een barbecue huren. Uiteraard beschikken wij over vele barbecues, zodat alle gasten van lekker eten kunnen worden voorzien.
De barbecues van Jumping Kennemerland zijn 54 centimeter breed en 84 centimeter hoog. Ze beschikken over een elektrische ontsteking, een gasslang en drukregelaar en een geëmailleerde braadpan. Heeft u interesse in het huren van een of meerdere barbecue(s)? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.