Helaas is een van de door u gekozen producten niet beschikbaar op deze datum. U kunt de aanvraag evengoed doorzetten dan zoeken we een alternatief voor u.

Luchtkussen huren

Luchtkussen huren

Jumping Kennemerland is uitgegroeid tot een begrip met betrekking tot de verhuur van springkussens en luchtkussens. Wanneer u iets te vieren heeft, bent u bij Jumping Kennemerland dus absoluut aan het juiste adres. Wij bieden allerlei partyartikelen te huur aan, inclusief luchtkussens. En dat voor een schappelijke prijs. Wat wilt u nog meer?
Wanneer u van plan bent om een feest te organiseren waarbij kinderen aanwezig zijn, is het een absolute aanrader om een spring- en/of luchtkussen te huren. De kinderen zullen zich op en top vermaken en u kunt gezellig met elkaar bijpraten. Ons assortiment aan springkussens is zeer gevarieerd en uitgebreid. Voor iedere gelegenheid bieden wij geschikte luchtkussens aan. Voor de allerkleinsten zijn er luchtkussens in de vorm van een krokodil of een voetbal. De iets grotere kinderen kunnen zich uitleven op een stormbaan, variërend van 14 meter tot 21 meter. Ook kunnen zij hun energie kwijt op de opblaasbare glijbaan. En zelfs voor de volwassenen bieden wij geschikte luchtkussens aan. Volwassenen kunnen weer even kind zijn met de buikschuifbaan of pannakooi.
Kortom, Jumping Kennemerland biedt voor ieder wat wils. Voor iedere gelegenheid bieden wij geschikte luchtkussens te huur aan. En natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor al uw andere benodigde feestartikelen. Heeft u interesse in het huren van een luchtkussen, springkussen, opblaasbare glijbaan, stormbaan of een van onze spellen. Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.