Helaas is een van de door u gekozen producten niet beschikbaar op deze datum. U kunt de aanvraag evengoed doorzetten dan zoeken we een alternatief voor u.

Springkussen huren

Springkussen huren

Heeft u binnenkort iets te vieren? Met de huur van een springkussen maakt u het feest pas echt compleet. Jumping Kennemerland biedt springkussens aan in alle soorten en maten. Kinderen hebben de dag van hun leven op een springkussen in de vorm van een voetbal, een krokodil, een aap, een clown of op het prinsessenspringkussen. Maar ook volwassenen kunnen weer even kind zijn op een van onze storrmbanen of op de krokodil buikschuifbaan. Door een springkussen te huren maakt u de dag gegarandeerd een succes.
Voor de kinderen beschikken wij over een ruim assortiment aan springkussens. Voor ieder feest zit er een geschikt springkussen tussen. Veel van de springkussens die u kunt huren zijn gerelateerd aan een bepaald thema. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op een springkussen in de vorm van een kasteel, een sprookjesverhaal of een speciaal junglespringkussen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om meerdere springkussens te huren. Wellicht is er binnenkort een schoolfeestje of viert uw zoon of dochter een speciale verjaardag. Wanneer er meerdere kinderen worden uitgenodigd kunt u ook kiezen voor een combinatie van springkussens. Bij de meiden zijn de Unicorn en de prinsessen springkussens erg populair. Bij de jongens zijn dit voornamelijk de dino, formule 1 of het kasteel springkussen. Onder de wat oudere kinderen zijn onze multiplays en stormbanen met zowel kleine als grote hindernissen een groot succes. Maar ook onder onze volwassenen doen de stormbaan 21 meter en de buikschuifbaan het erg goed.
Wanneer u kiest voor het huren van meerdere springkussens, bieden wij deze uiteraard aan voor een speciale prijs. En over het vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat de springkussens op de afgesproken tijd en plaats geleverd worden. Natuurlijk halen wij de springkussens na afloop ook weer op. Heeft u interesse in het huren van een of meerdere springkussens? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
 

Klik op de onderstaande link om naar de verhuurpagina te gaan;

http://www.jumpingkennemerland.nl/springkussens/