Helaas is een van de door u gekozen producten niet beschikbaar op deze datum. U kunt de aanvraag evengoed doorzetten dan zoeken we een alternatief voor u.

Opblaasfiguren huren

Opblaasfiguren huren

Wat is er leuker dan iemand eens echt te verrassen? Met een opblaasfiguur van Jumping Kennemerland zal het feestbeest blij verrast thuiskomen. Door een van onze levensgrote opblaasfiguren in de tuin te plaatsen, weet iedereen in de buurt dat er iets te vieren valt. En dat mag ook wel voor een keer toch? Kies ook voor een Abraham, Sarah of metershoge baby om het feest alvast goed te beginnen.
Is er net iemand 50 geworden in de familie? Dan kan een Abraham of Sarah toch niet ontbreken? Wanneer de jarige op de feestlocatie aan komt, zal hij of zij al van ver zien dat er iets niet klopt. En niet alleen de jarige zal raar opkijken, de hele omgeving zal direct opmerken dat er iets te vieren valt bij jullie. Het feestbeest zal de hele dag in het zonnetje staan.
Maar ook voor de kinderen bieden wij een ruim assortiment aan opblaasfiguren. Wat dacht u van een baby girl of een baby boy wanneer er iemand in uw naaste omgeving een kindje heeft gekregen? U kunt de kersverse ouders verrassen door een van de opblaasfiguren te huren.
Heeft u interesse in het huren van een van onze opblaasfiguren? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.