Helaas is een van de door u gekozen producten niet beschikbaar op deze datum. U kunt de aanvraag evengoed doorzetten dan zoeken we een alternatief voor u.

Terrasverwarming huren

Terrasverwarming huren

Bent u op zoek naar terrasverwarmingen? Dan bent u bij Jumping Kennemerland aan het juiste adres. Wanneer u in de zomer een keer lekker lang buiten wilt zitten, alleen of met vrienden of familie, is het wel zo fijn als u zelf kunt bepalen wanneer u naar binnen gaat. Het weer gooit echter vaak roet in het eten. Tijdens de zomeravonden koelt het altijd snel af. Een partytent kan al veel kou tegengaan, maar voor een echt aangename temperatuur is het verstandig om terrasverwarmingen te huren.
Tijdens de schaarse warme dagen in Nederland, koelt het ’s avonds altijd snel af. Wanneer u net lekker met vrienden of familie in de tuin zit nadat jullie lekker gebarbecued hebben of wanneer jullie net een fles wijn open trekken om de zomer te vieren, is het wel zo fijn als jullie tot in de nachtelijke uurtjes buiten kunnen blijven zitten. Vaak koelt het echter snel af. Met terrasverwarmingen kunt u gelukkig zelf de temperatuur bepalen. De terrasverwarming beschikt over verschillende standen, dus gedurende de avond kunt u de temperatuur aan uw persoonlijke wensen aanpassen. U hoeft niet naar binnen en kunt lekker nagenieten.
De terrasheater op gas heeft een sfeervolle uitstraling. Deze terrasverwarming van 2.20 meter hoog verwarmt een groot oppervlakte en is voorzien van omvalbeveiliging. Dit geeft u en ons een veilig gevoel.
Heeft u interesse in het huren van een of meerdere terrasverwarming(en)? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.