Helaas is een van de door u gekozen producten niet beschikbaar op deze datum. U kunt de aanvraag evengoed doorzetten dan zoeken we een alternatief voor u.

Suikerspinmachine huren

Suikerspinmachine huren

Kinderen zijn gek op alles dat zoet is. Natuurlijk geeft u ze liever een appel dan snoep. Het is niet de bedoeling dat zij het hele jaar door de snoepvoorraad opeten. Maar als zij jarig zijn of als er iets anders belangrijks te vieren valt, mag u ze voor die ene keer toch wel extra verwennen? Huur een suikerspinmachine en u bezorgt uw kind de dag van zijn of haar leven. De kinderen kunnen meekijken hoe de suikerspinnen gemaakt worden in de suikerspinmachine en misschien kunnen zij het zelfs wel een keertje zelf (onder toezicht) proberen.
Jumping Kennemerland heeft twee verschillende soorten suikerspinmachines. De standaard suikerspinmachine bestaat uit een simpele bak die u gewoon op tafel dient te plaatsen. Dit is de eenvoudige variant, meer geschikt voor op de achtergrond. De tweede variant is echter een stuk leuker om te zien. Deze suikerspinmachine is in de kleur roze en staat op een kar. De machine is verrijdbaar en biedt een leuke toevoeging aan uw feest.
Over het bezorgen van de suikerspinmachines hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij bezorgen de gehuurde producten tegen een klein bedrag op de afgesproken tijd en plaats. Ook zorgen wij er na afloop voor dat de producten weer opgehaald worden. Dat is voor u weer een zorg minder. En ook voor de prijs hoeft u het niet te laten. In vergelijking met andere verhuurders bieden wij de suikerspinmachines voor een relatief lage prijs aan. Wilt u de suikerspinmachines voor een langere periode huren? Vraag dan naar onze speciale prijzen.
Indien u het feest van uw kind echt compleet wilt maken, kan een suikerspinmachine niet ontbreken. Maar ook op een bedrijfs- of schoolfeest biedt een suikerspinmachine een leuke toevoeging. Heeft u interesse in het huren van een suikerspinmachine? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.