Helaas is een van de door u gekozen producten niet beschikbaar op deze datum. U kunt de aanvraag evengoed doorzetten dan zoeken we een alternatief voor u.

Tafels en stoelen huren

Tafels en stoelen huren

Heeft u tafels en stoelen nodig? Wanneer u veel mensen verwacht en een tekort aan tafels en/of stoelen heeft, is het verstandig om deze te huren. Bij Jumping Kennemerland kunt u alles huren om uw feest tot een succes te maken. Partytenten, terrasverwarmingen, geluidsinstallaties en noem het maar op.
Wanneer u iets te vieren heeft, wilt u al uw vrienden en familie bij elkaar hebben. De meeste mensen beschikken niet over voldoende ruimte en spullen om het feest compleet te maken. Daarom biedt Jumping Kennemerland alle partyartikelen te huur aan. Wanneer u een etentje geeft voor uw vrienden en familie kunt u bij ons tafels en stoelen huren. Wij beschikken over honderden klapstoelen, genoeg om al uw gasten een zitplaats aan te bieden. Ook verhuren wij verschillende soorten tafels. Zo verhuren wij bijvoorbeeld diverse klaptafels, ook wel biertafels genoemd. Maar ons assortiment is breder dan dat, wij verhuren ook statafels en buffettafels. Natuurlijk kunt u bij de buffettafels ook tafelhoezen huren.
Indien gewenst kunnen wij de tafels en stoelen bij u thuis afleveren. Dan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Wanneer u de tafels en/of stoelen voor een langere periode wenst te huren, kunt u informeren naar onze speciale prijs. Heeft u interesse in het huren van tafels en/of stoelen? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.